Våra medarbetare

Stefanie Eckhoff
Stefanie EckhoffJuridisk sekreterare
Stefanie Eckhoff arbetar sedan 2008 hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon hanterar ärenden som har med hyresinkassering, särskilt exekution och utmätning att göra och tar hand om utestående fordringar. Stefanie hjälper främst Maximilian Juncker i arbetsrättsliga frågor.
Daria Kobahn
Daria KobahnJuridisk sekreterare
Daria Kobahn är sedan 2015 en del av teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hun stöder Matthias Laas i förvaltningsrättsliga frågor.
Andrea Meyer
Andrea MeyerKontorsassistent
Andrea Meyer är sedan 2017 en del av teamet på Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon tar hand om den dagliga kontorsorganisationen, telefonen samt tar emot klienter och andra besökare.
Stephanie Sørensen-Aue
Stephanie Sørensen-AueBachelor of laws, Dataskyddsombud
Stephanie Sørensen-Aue arbetar sedan 2010 hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon är kontaktperson för hyresinkassofrågor, särskilt exekution och utmätning och utmätningar. Som modersmålstalare är Stephanie den första kontaktpunkten för danska klienter i alla praktiska frågor som rör mandatet och särskilt i inkassofrågor. Hon sköter också byråns bokföring och är vårt dataskyddsombud.
Bitten Thoustrup Tiedemann
Bitten Thoustrup TiedemannMBA, Assistent
Bitten Thoustrup Tiedemann är sedan 2018 en del av teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon har avslutat sin MBA i handelsvetenskap i Flensburg och stöder aktivt teamet på området förnybar energi.