Våra medarbetare

Stefanie Eckhoff
Stefanie EckhoffJuridisk sekreterare
Stefanie Eckhoff arbetar sedan 2008 hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon hanterar ärenden som har med hyresinkassering, särskilt exekution och utmätning att göra och tar hand om utestående fordringar. Stefanie hjälper främst Maximilian Juncker i arbetsrättsliga frågor.
Daria Kobahn
Daria KobahnJuridisk sekreterare
Daria Kobahn är sedan 2015 en del av teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hun stöder Matthias Laas i förvaltningsrättsliga frågor.
Andrea Meyer
Andrea MeyerKontorsassistent
Andrea Meyer är sedan 2017 en del av teamet på Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon tar hand om den dagliga kontorsorganisationen, telefonen samt tar emot klienter och andra besökare.
Stephanie Sørensen-Aue
Stephanie Sørensen-AueBachelor of laws, Dataskyddsombud
Stephanie Sørensen-Aue arbetar sedan 2010 hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon är kontaktperson för hyresinkassofrågor, särskilt exekution och utmätning och utmätningar. Som modersmålstalare är Stephanie den första kontaktpunkten för danska klienter i alla praktiska frågor som rör mandatet och särskilt i inkassofrågor. Hon sköter också byråns bokföring och är vårt dataskyddsombud.
Bitten Thoustrup Tiedemann
Bitten Thoustrup TiedemannMBA, Assistent
Bitten Thoustrup Tiedemann är sedan 2018 en del av teamet hos TYSKRET i Hamburg. Hon avslutade sitt MBA i Flensburg och arbetar hos oss inom departementet för förnybar energi.
Marie Charlotte Steffen
Marie Charlotte Steffen
Marie Steffen är sedan 2023 en del av teamet på Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon avslutade sina ekonomistudier i Århus, Danmark, och hjälper främst Dr Axel Röpke, Ingo Schmidtmann och Denise Hildebrand inom området förnybar energi och bolagsrätt.
Tove Holm Nielsen
Tove Holm Nielsen
Tove Holm Nielsen är sedan 2023 en del av teamet på Tyskret Sagawe & Klages i Hamburg. Hon tog sin bachelor i affärsjuridik och finans i Aalborg, Danmark och hjälper främst Dr Axel Röpke, Ingo Schmidtmann och Denise Hildebrand inom området för förnybar energi och bolagsrätt.
Baigali Sukhbaatar
Baigali SukhbaatarAspirant
Baigali Sukhbaatar började sin utbildning till juridisk sekreterare hos Tyskret Sagawe & Klages i januari 2022. Baigali har redan avslutat sin kandidatexamen i juridik i Mongoliet och lär sig nu de typiska uppgifterna för en juridisk sekreterare hos oss och hjälper oss i det dagliga arbetet.