Vores medarbejdere

Stefanie Eckhoff
Stefanie EckhoffAdvokatsekretær
Stefanie Eckhoff er siden 2008 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamborg. Hun har ansvar for sager vedr. huslejeinkasso, særligt tvangsfuldbyrdelser, og tager sig i den forbindelse også af inddrivelse af fordringer. Stefanie understøtter primært Maximilian Juncker med håndtering af arbejdsretlige sager.
Daria Kobahn
Daria KobahnAdvokatsekretær
Daria Kobahn er siden 2015 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamborg. Hun understøtter Matthias Laas i forvaltningsretlige sager.
Andrea Meyer
Andrea MeyerKontorassistent
Andrea Meyer er siden 2017 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamborg. Hun tager sig af den daglige kontororganisation, telefonen og modtagelsen af klienter.
Stephanie Sørensen-Aue
Stephanie Sørensen-AueBachelor of laws, Databeskyttelsesrepræsentant
Stephanie Sørensen-Aue er siden 2010 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamborg. Hun har ansvar for sager vedr. huslejeinkasso, særligt tvangsfuldbyrdelser, og tager sig i den forbindelse også af inddrivelse af fordringer. Som modersmålstalende er Stephanie den første kontaktperson for danske klienter i alle praktiske spørgsmål vedrørende mandatet og især i forbindelse med inkassosager. Hun tager sig også af firmaets bogholderi og er vores databeskyttelsesrepræsentant.
Bitten Thoustrup Tiedemann
Bitten Thoustrup TiedemannMBA, Assistant
Bitten Thoustrup Tiedemann er siden 2018 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages i Hamborg. Hun har afsluttet sit kommercielle MBA-studie i Flensborg og støtter aktivt teamet inden for vedvarende energi.
Marie Charlotte Steffen
Marie Charlotte Steffen
Marie Steffen er siden 2023 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages. Hun afsluttede sit studie i erhvervsøkonomi i Aarhus og understøtter Dr. Axel Röpke, Ingo Schmidtmann og Denise Hildebrand inden for vedvarende energi og selskabsret.
Tove Holm Nielsen
Tove Holm Nielsen
Tove Holm Nielsen er siden 2023 en del af teamet hos Tyskret Sagawe & Klages. Hun afsluttede sit bachelorstudie i erhvervsret og finansiering i Aalborg og understøtter Dr. Axel Röpke, Ingo Schmidtmann og Denise Hildebrand inden for vedvarende energi og selskabsret.