Profil

Tyske advokater, nordisk perspektiv

Vores Rechtsanwälte og juridiske medarbejder har i mere end 25 år rådgivet virksomheder i forhold til alle spørgsmål omkring det tyske marked. Vi har i denne sammenhæng særligt specialiseret os i klienter fra Danmark, Norge og Sverige – tysk ret med nordisk perspektiv. Har du brug for rådgivning i forhold til retsforholdet mellem Tyskland og de nordiske lande? Så er vi dine kontaktpersoner.

Derudover har vi årelang ekspertise inden for lov om vedvarende energi, fast ejendom og mange andre for erhvervsdrivende relevante retsområder. Vi hjælper nordiske og tyske virksomheder i forhold til spørgsmål omkring grænseoverskridende udveksling af varer og tjenesteydelser samt deres indtræden på det tyske marked – bla. i forbindelse med virksomhedsetablering eller investeringer.

Mange års erfaring i forhold til vejledning af nordiske virksomheder

Mange af vores klienter rådgiver vi over længere tid i forhold til alle selskabsretlige spørgsmål – fra den juridiske rådgivning af ledelsen til juridiske spørgsmål vedrørende beskæftigelse af medarbejdere og virksomhedsoverdragelse. Hvis det er muligt, løser vi gerne problemer udenretsligt – men vi er dog heller ikke bange for at gå rettens vej for at gennemtvinge eller afværge krav. Afgørende for os er vores klienters økonomiske resultat.

Rådgivning med nordisk perspektiv: Det betyder for os, at vi ikke kun har de skandinaviske virksomheders aktuelle behov på det tyske marked for øje, men at vi også tænker dem fremad – for effektive, økonomisk fornuftige resultater. Alle vores Rechtsannwälte medbringer således mange års erfaring, når de juridisk bistår nordiske virksomheder – og alle taler mindst et af de nordiske sprog. Dette letter kommunikationen og den gensidige forståelse betydeligt.

Sagawe und Klages Anwaltskanzlei für Unternehmen in Hamburg Blick auf Hamburger Alster

Hamborg-baseret advokatfirma med et internationalt netværk

Vores advokatfirma er placeret midt i Hamborg. Det blev stiftet i 1992 af Christian Sagawe og Dr. Johannes Klages. I dag partnere er Dr. Johannes Klages, Christoph Schulze, Dr. Axel B. Röpke og Dr. Matthias Laas.

Vores team bestående af 12 Rechtsanwälte og medarbejder rådgiver store og små klienter fra alle økonomiske områder. Via vores medlemskab hos EUROJURIS, et af de største internationale netværk for uafhængige advokatfirmaer, har vi desuden kontakt til samarbejdspartnere fra stort set alle europæiske lande, som vi hurtigt og ukompliceret kan konsultere og/eller anbefale i forbindelse med juridiske spørgsmål vedrørende udenlandske markeder.

For altid at være opdaterede inden for ret og teknologi engagerer vi os også i brancheorganisationer såsom Bundesverband WindEnergie eller dens danske pendant, Danmarks Vindmølleforening.