Rådgivning af ledelsen

Juridisk rådgivning af din ledelse

Du søger en tysk advokat, som kan rådgive din ledelse i forhold til alle aspekter inden for selskabsret? Vores advokatfirma har specialiseret sig i juridisk rådgivning af virksomheder og erhvervsdrivende – og det fra starten af. Vi udarbejder allerede inden etableringen af din virksomhed passende direktørkontrakter til dig, vi bistår dig i forbindelse med forberedelsen af generalforsamlinger eller rådgiver dig i forhold til tilpasningen af vedtægter eller generalforsamlingsbeslutninger. I den forbindelse kan særligt virksomheder fra Danmark, Sverige eller Norge sætte deres lid til vores mere end 25 år lange erfaring i forhold til rådgivning af klienter fra de nordiske lande.

Sådan hjælper vi dig konkret – tre eksempler på, hvordan vi rådgiver ledelser

Du har brug for en tysk direktørkontrakt til lederen af din virksomhed?
Vi udarbejder hurtigt og ukompliceret en direktørkontrakt til dig, som passer præcist til din virksomheds og den pågældende direktørs behov. Skulle rammerne ændre sig, tilpasser vi dine kontrakter og vedtægter til disse.

Du har brug for juridisk støtte i forbindelse med din generalforsamling?
Vi rådgiver dig som direktør eller selskabsdeltager i forhold til alle aspekter vedrørende generalforsamlingen. Beslutninger, flytning af det vedtægtsmæssige hjemsted, tilpasning af vedtægterne eller spørgsmål i forhold til en formelt korrekt indbydelse – du fortæller os indholdet, og vi sørger for den juridisk korrekte formulering.

Du ønsker en juridisk vurdering af en erhvervsmæssig idé?
Ligegyldigt om det handler om indførelsen af nye produkter eller tjenesteydelser, strukturelle ændringer såsom outsourcing af et virksomhedsområde til et nyt selskab eller investeringer som køb af andele i andre virksomheder. Vi rådgiver dig i forhold til alle dine idéer og planer for din virksomhed.

Vi rådgiver ledelsen af din virksomhed, særligt inden for disse områder:

  • Udarbejdelse af direktørkontrakter
  • Løbende selskabsretlig rådgivning (fx generalforsamlingsbeslutninger, flytning af det vedtægtsmæssige hjemsted, tilpasning af vedtægterne, optagelse af yderligere selskabsdeltagere)
  • Direktørrådgivning
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Tvister mellem selskabsdeltagere
  • Forberedelse af og deltagelse i generalforsamlinger
  • Rådgivning af direktører i forhold til konkursbegæring

Du søger et advokatfirma, som juridisk kan rådgive din ledelse?

Dine kontaktpersoner hos Tyskret Sagawe & Klages er i denne sammenhæng:
Christoph Schulze
Christoph SchulzeRechtsanwalt
Dr. Axel B. Röpke
Dr. Axel B. RöpkeRechtsanwalt