Team

Christoph Schulze

Rechtsanwalt, Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht og partner i Tyskret Sagawe & Klages

Kontakt

contact information in QR code

Om Christoph Schulze

Christoph Schulze er siden 2009 partner i Tyskret Sagawes & Klages og vores ekspert for fast ejendom. Som sådan bistår han fortrinsvist institutionelle investorer i forhold til fast ejendom, bla. i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, opdeling af fast ejendom, byggeretlige spørgsmål, udformning af lejekontrakter, forhandling af offentligt-retlige kontrakter og optimering af ejendomsporteføljen. Derudover rådgiver Christoph Schulze banker i forhold til ejendomsfinansiering.

Som Rechtsanwalt med speciale i handels- og selskabsret (Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht) er Christoph Schulze tilmed din kontaktperson i forbindelse med alle selskabsretlige spørgsmål, fx i forhold til selskabsstiftelse, udformning af vedtægter, omstruktureringsforanstaltninger, overdragelse af andele, tvister mellem selskabsdeltagere eller selskaber og spørgsmål omkring forretningsførelse.

Privat tilbringer Christoph Schulze gerne tid med sin familie og sine venner. Derudover glæder han sig over opmuntrende ord i forbindelse med sin endnu unge sportskarriere: Således ankommer Christoph Schulze stadig oftere på cykel til kontoret, han løber gerne om Alster-søen og forsøger sig med tennis. Hvis der ved siden af alt dette skulle blive en smule tid tilovers, læser han gerne en god bog eller slapper af med et glas vin og guitarmusik.

Sprachen

  • Svensk
  • Engelsk
  • Tysk

Fachgebiete

Kvalifikationer

  • Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht 2007
  • Rechtsanwalt (advokat beskikket i Tyskland) 2003
  • Referendartid i Lübeck
  • Studier i Freiburg im Breisgau og Uppsala (Sverige)