Emner

Rådgivning til nordiske virksomheder i forhold til tysk lov

Vi tilbyder juridisk rådgivning til virksomheder fra de nordiske lande, men rådgiver også tyske og internationale klienter, særligt inden for retsområderne fast ejendom og vedvarende energi. Fra etableringen af nye selskaber til juridisk vejledning i forbindelse med investeringer og opkøb samt internationale retssager: Vi hjælper dig i forhold til alle juridiske spørgsmål omkring etableringen og ledelsen af virksomheder i Tyskland – og meget mere.

Tematisk har vi specialiseret os i juridisk rådgivning i forhold til fast ejendom og projekter inden for vedvarende energi – for nordiske såvel som tyske klienter. Ligeledes er vi kontaktpersoner inden for alle aspekter vedrørende grænseoverskridende retsforhold.

Individuel tysk, juridisk rådgivning til din virksomhed

Vores tyske advokater hjælper dig som erhvervsdrivende fra Danmark, Norge og Sverige i forhold til alle juridiske spørgsmål, der måtte opstå fra det tyske marked. Ligesom vi hjælper tyske virksomheder. Vi leverer særligt individuelle løsninger i forhold til følgende spørgsmål:

Køb, salg & udvikling af fast ejendom
Investering i vedvarende energi
Etablering og ledelse af virksomheder
Indtræden på det tyske marked gjort nemmere
Eksport & import
Udformning af kontrakter
Rådgivning af direktion og bestyrelse
Beskæftigelse af medarbejdere i Tyskland
Retssager & fuldbyrdelse
Investering af kapital
Generationsskifte, rådgivning af arvinger
Inkasso & insolvens

Vi forstår danske, norske og svenske erhvervsdrivende – bogstaveligt talt

Gennem vores tætte, mangeårige professionelle, venlige og familiære forbindelser til Danmark, Sverige og Norge ved vi, at også de erhvervs- og samfundsmæssige perspektiver og kulturer i disse lande er forskellige. Derfor har vi ikke kun ekspertise som advokater, men også som rådgivere og ledsagere: Vi hjælper i forbindelse med formelle og juridiske hurdler i Tyskland – og nedbryder sproglige barrierer. Alle vores advokater taler udover tysk og engelsk mindst et af de nordiske sprog.

Har du brug for juridisk rådgivning i forhold til et af vores emner? Vi hjælper dig gerne.